Начин на испорака

Нарачаните производи ви ги праќаме по брза пошта која го гарантира квалитетот и времето на испорака. Испораката е можна на целата територија на Република Северна Македонија, а нарачаните производи ги добивате во рок од 2 работни дена. За нарачка поголема од 1700 денари доставата е БЕСПЛАТНА. За нарачка под 1700 денари цената за достава изнесува од 90 до 150 денари во зависност од големината на пратката.

Revita.mk не презема одговорност во случај на задоцнување во испораката поради неточна или нецелосна адреса, виша сила или сообраќајни проблеми.