Го зајкнува имунолошкиот систем

Revita го зајакнува имунолошкиот систем и ја зголемува отпорноста на инфекции, затоа што биостимулаторите во матичниот млеч го поттикнуваат создавањето на антитела и леукоцити. Уште во седумдесеттите години на минатиот век руските научници потврдуваат дека млечот ја зголемува продукцијата на одбранбени ќелии. Во моментот на допир на организмот со инфективниот агенс побрзо се создаваат антитела и отстрануваат бактерии од организмот.

Додај коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *