Против алергии

Поленот, грината, куќната прашина, алергените од храната се безопасни за луѓето кои не се алергични на нив, но кај оние чиј имунитет ги доживува како вируси и создава непотребни антитела, важно влијаат на квалитетот на живот. Revita ги намалува алергиските тегоби на полен, грини, прашина и алергените од храна. Го спречува ослободувањето на хистамин, предизвикувач на црвенило на слузницата, кивање и кашлица, а истовремено ја обновува и штити слузницата!

Редовната употреба на матичниот млеч како основна состојка на Revita додатокот во исхрана значително ги ублажува симптомите и ја враќа насмевката на вашето лице!