Европска награда за градење на исклучителен бренд имиџ, Франкфурт 2002

Алтамед ја доби Меѓународната награда за Најдоброто трговско име, признание за градење на извонреден имиџ на брендот во деловниот сектор и географската област, на 29 април 2002 година во Франкфурт.

Органско
0%
Природно
0%
Здраво
0%