Златен Европски медал за квалитет, Париз 2003

Изборниот комитет на Меѓународната бизнис асоцијација Trade Leaders Club му додели на Алтамед, на 26.05.2003 година, во Париз, високо меѓународно признание, нова милениумска награда – Златната европска награда за квалитет. Ова признание, засновано во 2003 година на информации од 15.000 компании од 110 земји, беше доделено за исклучителниот квалитет на производите REVITA.

Органско
0%
Природно
0%
Здраво
0%