Златен медал за квалитет, Нови Сад 2009

На 75-от Меѓународен саем за земјоделство во Нови Сад, еден од најголемите европски настани од областа на агробизнисот, Алтамед освои три златни медали за квалитет за три производи РЕВИТА (Ревита Портокал 454г, Ревита диет 9г и Ревита Фе шумски плодови 250г) .

Органско
0%
Природно
0%
Здраво
0%