Вкусно

Revita е освежителен напиток на база на матичен млеч со природен вкус на портокал или шумско овошје. Лесно се подготвува и може да го консумирате во текот на целиот ден. Посебно се препорачува за зајакнување на имунитетот, ја зголемува работната способност и издржливост и го зголемува нивото на енергија на организмот.